Bildgalleri

 I dag rymde Krölle. Troligen en brunstig vildsvinssugga som lockat iväg honom. En granne såg honom och ringde . efter en stunds letande hittade vi honom på ett hygge. Han var förvirrad och ville hem helt enlelt. Han sover gott i en box nu Carolines makalöst duktiga systet Cecilia från P3 historia är på musikhjälpen i Lund... I dag hade vi besök från sfi. Det tolkades till Dari, Swahili och Arabiska. Dom här mötena är så häftiga. Det är då man verkligen lär sig något nytt. I dag vi varit påHamra Gård och slutmonterat ett nytt MOP stall. My monterar fodersilon. Idag har bondmoran varit på SM i mathantverk i Malmö och bedömt bröd i klasserna kulturspannmål och klassiska sydsvenska bröd. Många spännande smaker!
 Simon Almquist lantbruk och deras grisar i Mop system. Idag är vi hos Per på Kornby Mølle i Danmark. Per odlar och maler superfint mjöl som säljs till bagerier i Köpenhamn. Två säckar fick följa med hem tillsammans med några överblivna kvarnmaskiner som ska sättas i arbete på Källunda. Laddat för brödprovning på Kulturkvarteret i Kristianstad ikväll. Peppad! Ett nytt MOP grisstall på väg mot haländska Åsa Malte, Tage, Folke och Jenny vid pizzabaket. Full fart i Lunds stadspark i dag.
 På väg till ett vintrigt Munsö för servica på ett Mop hus. God Jul allesammans. I Uppsala idag för att kicka igång ett fyraårigt forskningsprojekt om kulturspannmål. Mötet börjar med gott bröd från @angslyckanscafe och @sebastienpasoder I dag smälter vi bivax här på Källunda. Min makalöst duktiga fru i full fart under prisutdelning på SM i mathandverk. Brödkategorin. På scen är hon tillsammans med Sebastian, Nik, Manfred. Några av Sveriges absolut bästa bagare. I dag är vi Lund med grisar. Vedugnsbakad pizza mm säljer vi också.